ehb

icon

Hvilke opgaver kan vi løse for dig?

EHB Montøren arbejder primært med monteringsopgaver indenfor hvidevare og møbler. Begge dele er hos private kunder og tæller alle typer hvidevare og møbler. Som oftest udfører vi rene standard monteringer der kan karakteriseres ved, at vi montere til lovlig, tilgængelig og funktionsdygtige installationer. Men vi udfører dog alle opgaver. Alt fra kogeplade og vaskemaskine til integrerede opvaskere og køleskabe. Hvis du er interesseret i, at få udført specielle opgaver er du altid velkommen til, at kontakte os for en snak om hvad vi kan tilbyde.

Vi monterer primært modul møbler i form af senge, sofaer og skriveborde. Men vi bestilles og udfører levering og monteringer af alle typer møbler.

Vi siger aldrig nej til arbejde og ligger der ikke en standard beskrivelse af opgaven, skal vi eller en af vores mange samarbejdspartnere nok finde en løsning alligevel.

Om os

EHB Montøren er et landsdækkende transport- og monteringsfirma. Vi har specialiseret os i montering af hvidevare og møbler samt mindre erhvervsflytninger. I EHB arbejder vi ud fra enkle principper: God service, godt håndværk og kvalitet til tiden. Vi arbejder altid på, at udvikle os og give vores kunder den bedste oplevelse hver eneste gang.

Vi er i dag ca. 20 medarbejder og vi udvider næsten konstant i takt med, at vores kunder vækster og ønsker vores services.

Vi hviler ikke på laurbærrene og arbejder konstant med udvikling i virksomheden. Især har vi brugt mange ressourcer på, at udvikle og digitalisere virksomheden de sidste par år. Det har åbnet mange muligheder både for os og for vores kunder og vi er sikre på det er en udvikling der kun lige er startet. Alt fra digitalisering af fragtbreve og automatisk fakturering til levering via egen app og integrering af Googlemaps i ruteplanlægning. Man siger at ”The sky is the limit” og det er vi enige i.

service

michael       charlotte

Historien bag EHB Montøren

EHB Montøren hed oprindeligt Erhvervsbudet og EHB er faktisk en forkortelse af netop dette. Firmaet startede tilbage i 2002 som et, mand og kone firma. Virksomheden har i tidens løb haft mange forskellige opgaver. Alt fra Aviskørsel til flytninger og monteringsopgaver. Med tiden er vores opgaver blevet mere og mere specialiseret omkring monteringsopgaver og det er i dag den primære del af virksomheden. Derfor var tiden inde til et navn der gav bedre mening for vores kunder og det blev altså helt naturligt EHB Montøren.

Manden og konen er forsat de samme om end der er kommet mange flere medarbejdere til og der kommer forhåbentligt endnu flere i fremtiden.

Vi Sponsorer

Sponsorer