Tilbud
Afkalkning - Uni Kalk Pro

Afkalkning - Uni Kalk Pro

79,00 DKK 119,00 DKK


Ingen bedømmelse

stk.

Afkalkning

Unikalk Pro

 

Det kan kun anbefales på det kraftigste, at benytte afkalkningsmiddel til sine hvidevarer. Du opnår langt højere levetid på dine produkter, holder et lavt energiforbrug under hele maskinens levetid, undgår lugtgener og fjerner bakterier og snavs som ellers ville havne i dit tøj. 

 

Det anbefales at benytte afkalkning minimum 1 gang om måneden for, at opretholde den rette effekt og mindske kalken i din maskine. 

 

Bruges til vaskemaskiner, opvaskemaskiner, el-kedler og kaffemaskiner. 

 

Trods anvisningen på flasken bør man læse vores vejledning under tips og tricks.

 

Pris: 125 pr flaske  eller 2 flasker for 200,-

 

Vejledning i brug af afkalkningsmiddel: Vi anbefaler følgende anvendelse for optimal afkalkning og vedligehold af dine produkter.

 

Vaskemaskiner: Ca. 1 gang om måneden bør man afkalke sin vaskemaskine.

Start et kogevask program (90-95 grader) lad programmet kører i ca. 5-10 min og åben sæbeskuffen. Hæld herefter 1 dl flydende afkalkningsmiddel i det første rum (sæberummet). Lad herefter maskine kører programmet helt færdigt.

Det er en god ide, at vaske på en høj temperatur ved afkalkning, da man derved samtidigt med, at man afkalker får fjernet og nedkæmpet de bakterier der uundgåeligt vil opstå i maskinen. Overskydende sæbe er en stor synder i forhold til din maskinens velbefindende, det er derfor vigtigt, at man ikke overdoserer.

 

Opvaskemaskiner: Ca. 1 gang om måneden bør man afkalke sin opvaskemaskine.

Start opvaskeren på et så kaldt grydeprogram. Altså så høj temperatur som muligt. Når programmet har kørt i ca. 15 min. Åben da maskinen og hæld 1 DL flydende afkalkningsmiddel ind i bunden af maskinen. Luk lågen og lad programmet kører færdigt.

Overholdes disse vil man sparer betydeligt på sin elregning, ligeledes vil maskinens levetid blive forlænget markant. Man vil samtidigt minimere sandsynligheden for, at bakterier kan overleve unødigt i maskinen.